Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Відгуки

Дуже сподобалось працювати з Ігорем
Rated 5 out of 5
04.01.2021

Дуже сподобалось працювати з Ігорем, за 1 консультацію допоміг звільнитись від страху темноти і результат закріпився, за іншу допоміг пропрацювати психологічну травму, яка не давала спокійно жити нормальним життям, а ще сотні моїх запитань і адекватні компетентні відповіді від п. Ігора, дуже дуже багато всього корисного отримала від консультацій. Це однозначно світла людина, а ще глибока і обізнана у багатьох аспектах життя.

Людмила
Рекомендую Ігоря Федоришина
Rated 5 out of 5
26.11.2020

Тривалий час мучила депресія, медикаментами лікуватися принципово не хотіла. Спочатку ходила до іншого психолога, але через деякий час стала помічати неефективність наших зустрічей, переливали з пустого в порожнє. Порекомендували мені Ігоря Федоришина і я ризикнула. І моє життя вже через три консультації стало виблискувати новими барвами. Ніколи не думала, що це можливо так швидко. Рекомендую, Ігоря Федоришина, консультації з ним легкі і надихають.

Ольга Долмаш
Здоровя вам і процвітання
Rated 5 out of 5
08.06.2020

Дуже вдячна вам Ігор за вашу працю….ви просто чародійник….що б я без вас робила….ви зробили для мого сина і для мене велику роботу ))))Ви молодець….здоровя вам і процвітання

Світлана Гордій
Спасибі Ігорю, що погодився попрацювати зі мною
Rated 5 out of 5
05.06.2020

Спасибі Ігорю, що погодився попрацювати зі мною в критичний для мене момент! Мені був потрібен не стільки психолог, скільки духовний наставник, мабуть… який допоможе знайти шлях до самої себе. Мені дуже пощастило і я знайшла у Львові таку людину, який має великий досвід в пізнанні себе. Дуже сподобалися його техніки глибокої релаксації і занурення в себе. Просто незабутній досвід))) Завдяки розмові із спеціалістом я змогла зрозуміти, з чим мені необхідно працювати далі, на що звернути увагу в своєму житті! Дуже сподобалося те, що Ігор зміг розкласти всі мої проблеми “по поличках” і я багато речей побачила з іншого боку. Дякую!

Роксолана
Радий, що звернуався саме до цього спеціаліста
Rated 5 out of 5
01.06.2020

Я прийшов до п. Ігоря, коли мені було дуже погано на душі, тривалий час мучила депресія і дивний незрозумілий страх. Довго не наважувався звернутися за психологічною допомогою до спеціаліста, довго відтягував, але таки знайшов в собі сили і мужність. Зараз дивуюся, чому не зробив цього значно скорше. Тепер на контрастах свого внутрішнього стану відчуваю барви життя і насолоджуюся кожним новим днем. Радий, що звернуався саме до цього спеціаліста – психолога-езотерика у Львові. Дякую, Ігоре!

Олександр
Ігор-професіонал найвисокого рівня
Rated 5 out of 5
24.05.2020

Ігор-професіонал найвисокого рівня,зверталась не один раз з різних питань,але,що найважливіше,після першого сеансу життя змінюється на краще.Ігор вселяє надію,виносить на поверхню весь твій потенціал,заряджає позитивом,дає відповіді на самі найскладніші внутрішні питання.Після приойму відчуваєш всередені енергію любові,яку дарує майстер.Дуже рекоментую звертатися до Ігора Федоришина.

Алла

Відповідь від Психолог Ігор Федоришин

Алла, дякую за відгук і за добре слово. Надзвичайно приємно таке чути від ТОП-художника світового рівня і просто від мега талановитої людини. Спасибі, нехай щастить!

Спасибо за позитив и нереальные впечатления
Rated 5 out of 5
18.05.2020

Слышала об Игоре много отзывов, различной противоречивой информации (как-никак – наиболее известный психолог во Львове). Мною овладел дикий интерес попасть к нему на прием. Тем более, что я также давно интересуюсь эзотерикой, искала более опытного человека в таких вещах. И у меня приятный шок: мощная харизма, бешеная энергетика, огромная база знаний и опыта. Игорь, такие специалисты как вы, очень нужны людям. Спасибо за позитив и нереальные впечатления. Вы действительно лучший !!!

Тина
Ми з чоловіком більш ніж задоволенні
Rated 5 out of 5
15.05.2020

Після всього, я просто повинна написати свою думку про вас, п. Ігор Федоришин. Можливо позитивні відгуки про вас допоможуть ще комусь … Ніколи раніше не думала, що у нас з чоловіком виникне потреба йти до сімейного психолога. На якомусь етапі наші відносини зайшли просто в глухий кут і я розуміла, що наш шлюб треба негайно рятувати. Львів – велике місто, і психологів ніби дуже багато, але сімейного психолога для себе знайти непросто. Коли зайшла на цей сайт, мене підкупила “лічность” психолога, як кажуть. А більше глибина і мудрість очей … Разом ми змогли знайти причини наших сімейних бід, розібралися, як то кажуть, зі своїми тарганами … Ми з чоловіком більш ніж задоволенні і рекомендуємо Ігоря Васильовича всім, кому потрібен кваліфікований сімейний

Інна
Дякую за допомогу!
Rated 5 out of 5
12.05.2020

Шукав в інтернеті хорошого психолога у Львові, натрапив на цей сайт і записався на прийом. Приємно здивований, що І. Федоришин, крім самої психології, досить тонко розбирається в езотериці. Завдяки цьому, вдалося зрозуміти свої проблеми, що накопичилися… їхню суть… Рекомендації, які отримав на консультації, успішно застосовую в житті. Все працює, бачу реальні результати. Дякую за чудову можливість переконатися, що Ви один з найкращих у Львові.

Стецишин Петро
Ваші поради та методи - нам допомогли
Rated 5 out of 5
18.02.2020

Ми з подругою декілька років тому були у Вас на консультації ! До сих пір згадуємо цю зустріч та розказуємо друзям ! Ваші поради та методи – нам допомогли . Дякуємо !

Надія Терехова-Павлик
Спеціаліст від Бога та дуже хороша і проста людина
Rated 5 out of 5
09.01.2020

Спеціаліст від Бога та дуже хороша і проста людина. Дуже ерудований та знаючий Цілитель Душ. Бачить причину проблеми більше, ніж звичайні психологи. Дуже вдячна та здивована). Цікаві техніки та методики. Не бійтесь та звертайтесь якщо хочете допомогти собі чи іншим. Здоров’я Вам, сили та успіху, п.Ігоре, в такій непростій та цікавій діяльності

Марта
Щиро вдячна за все!
Rated 5 out of 5
26.12.2019

п. Ігор, я дуже рада, що Ви знову повернувся до Львова. Ходила до Вас колись, тепер знову довелося звернутися за допомогою… Такі спеціалісти як дуже потрібні у Львові… Із превеликим задоволення напишу про вас відгук… Знаєте, дуже мені подобається, що ви вмієте якось так по-особливому відчувати людей. Коли спілкуєшся з вами, відчуваєш тепло вашого серця. Ви не просто хороший психолог, ви цей цілитель душ… спеціаліст з великої Букви. Дай вам Боже здоров’ячка, сили і наснаги. Щиро вдячна за все!

Надія Петрівна
Спасибі , Ігоре , за нормальне життя
Rated 5 out of 5
10.02.2019

Проходив у Ігоря курс лікування панічних атак. Особливо не вірив , що можна вилікувати свої напади паніки за короткий проміжок часу , але довірився даному фахівцеві, так як раніше чув про нього багато хороших відгуків. Як і було обіцяно , деяке полегшення відчув відразу після першого сеансу. Сам я дуже відповідально поставився до процесу лікування , чемно виконував всі рекомендації і домашні завдання. Дуже сподобалося те, що не потрібно пити ніякі медичні препарати і антидепресанти. Тому вхопився за цей шанс , як за останню соломинку. Як результат , пройшов місяць часу , курс лікування успішно завершено і у мене все добре. Про останніх два років , протягом яких у мене були панічні атаки , згадую як про найстрашніший сон. Спасибі , Ігоре , за нормальне життя , без нападів панічного страху. Рекомендую усім!

Максим
Рекомендую пана Ігора,як дуже хорошого спеціаліста
Rated 5 out of 5
18.11.2018

Пан Ігор,дуже досвідчена людина і знає свою справу! Вміє працювати з людьми,і за короткий час ви це самі помітите,що ви і у вашому житті щось змінюється)! Рекомендую пана Ігора,як дуже хорошого спеціаліста!!! По власному досвіду кажу! Дякую вам дуже гарно!!!

Алла
Жодної правдивої інформації він не сказав
Rated 1 out of 5
21.10.2018

Добрий день!Я був в нього на прийомі.Жодної правдивої інформації він не сказавЯ б його не рекомендував. Краще піти до церкви.

Віктор

Відповідь від Психолог Ігор Федоришин

Щиро дякую за Ваш відгук! Можливо варто було б справді сходити до церкви, або, на крайній випадок, скористатися послугами “бабки-гадалки”, ворожки тощо. Останній варіант думаю Вам підійде найбільше. З повагою, Ігор Федоришин!

Ігор мега крутий спеціаліст
Rated 5 out of 5
23.08.2018

Досвід нереально крутий. Ейфорія, нова сила, бажання жити та творити, стан відновлення гарантований. рекомендую ))) Ігор мега крутий спеціаліст.

Ірина
Ігор Федоришин Вам допоможе
Rated 5 out of 5
16.06.2018

Періодично і довгий час – від кількох місяців до року перебувала в пасивному безсилому стані – апатія і депресія накривала з головою. Працювала із іншими психологами, проте справа рухалась повільно. Після першої ж 90-то хвилинної консультації із Ігорем Федоришиним одразу налагодився режим сну – лягала година 10 вечора, почала молитися зранку і ввечері і одразу мені відкрилась радість життя і я відчула любов і підтримку батька (тато дуже логічний і жорсткий чоловік і почуття практично не проявляє, любові його я не відчувала, та і себе він не любить і не береже). Коли виникали критичні ситуації, то мала можливість отримати дієві поради та підтримку від Ігора. Якщо хочете якісно змінити своє життя і подбати про себе та своє хороше самопочуття, краще зрозуміти себе Ігор Федоришин Вам допоможе у цьому. Успіхів у пізнанні себе )

Таня
Пан Ігор дуже хороша і позитивна людина
Rated 5 out of 5
14.02.2016

Пан Ігор дуже хороша і позитивна людина, яка поможить всім у їхніх складних ситуаціях в сімейному і навколишньому житті!!!! Раджу з своїми проблемами і висказуваннями звертатися тільки до Нього….. багато чого взяла для свого буденного життя…яке тепер змінилося у кращу сторону. Дякую Вам Ігоре!!!!

Маряна Загрійчук
Хочу подякувати вам що ви є!
Rated 5 out of 5
14.10.2015

Хочу подякувати вам що ви є!Зустріч з вами для мене була як повітря -розуміння цього прийшло згодом.Життя моє не стало легшим – але в голові прояснилось багато що.Стараюсь чути себе і допомагати близьким людям -раджу вас,не все розкажеш навіть близьким-а фахівець такого рівня як ви зрозуміє-це великий талант.Такі очі зустрічаються рідко!!!

Олена Білик
Ігор мудра і сильна людина, яка реально допомагає людям
Rated 5 out of 5
02.07.2015

Варто сказати кілька слів про цього спеціаліста : пан Ігор свою роботу знає і з людиною працює філігранно і вміло. Існує лише одне застереження – уважно слухати поради цього психолога і слідувати наміченому курсу. Результат не змусить себе довго чекати. Людина, що звертається по Його допомогу, гарантує собі успіх за умови виконання вправ і порад. Ігор мудра і сильна людина, яка реально допомагає людям у важкі моменти, і також на нього варто покластись, якщо Вам пощастило потрапити саме до Нього. Після так званих консультацій все зміниться назавжди у вірний бік, життєствердний і позитивний!

Дмитро
Call Now Button